Tuesday, 13 December 2011

tension !

tension giler an lau awek tak memahami kite , huii , angin satu badan !
ase cm nk membunuh pn ade , huh , kalau la iman aku tak kuat mmg abeh la ,
due tahun aku jage couple ni , mcm2 problem dh jd ,
skg ni de problem paling shit la aku ase ,
awek gedik ngn laki laen , lam fb pn dh mcm2 hal , kat lua ntah cmne la an ,
aku tak nampak takpe la , dan kantoi je mmg makan sepak je sume ,
dh bengang giler dh ni , haish ~

sakett aty siott !
die tak paham2 lagi aku ni cmne ,
cakap syg , tp care ntah pape , pastu mule la cakap aku tak amik berat la , tak nampak syg die la pe ,
cm toooottt je !
baek terus terang je la lau nk cakap pape or nk sampaikan something ,
tak payah nak berkias2 , cm ayam dah aku tengok ,
sume mnde nak suh aku pk , ngt otak aku ni ade 18 ke?????
mcm2 mnde nak kne pk , nk wat ,
cbuk ngn kje ag , cube la paham cket ,

skg ni plak aku tengok fb die dh mcm2 laki dah cbuk ngn die ,
pakwe mane la tak bengang ,
time aku marah , leh plak die bekup si jantan2 keparat pundek tu ,
ape kejadah gtu gaye??!! makaihh mmg bengang la wey !

aku dh pening sgt dh skg ni , tension , penat ,
hal kje lagi , die lagi , hal idop aku lagi ,
cmne aku nak pk , settle sume ni hah??
aduuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh !

almost give up ! harggggghhhhhhhhhh !
damn !